معرفی محصولات, خواص مواد غذایی

مصرف سبوس برنج برای سیاه کردن موهای سفید شده

سیاه کردن موهای سفید شده

طریقه مصرف سبوس برنج برای سفیدی مو

سبوس برنج حاوی املاح معدنی، آهن، منگنز و ویتامین های A ,E ,B1 ,B2 ,B5 ,B6 بوده ویتامین B5 موجود در آن موجب تحریک پیاز مو شده و از سفید شدن و ریزش مو جلوگیری کرده و هم چنین به مرور زمان موهای سفید را مشکی کرده و موجب رویش مجدد موها می شود.

سیاه کردن موهای سفید شده

برای مصرف روزانه و خوراکی می توان مقداری سبوس را خیس کرده و از صاف کرده در زمان پخت برنج به آن اضافه و بهینه ترین نوع مصرف خوراکی را تجربه کنید.

برای مصرف غیر خوراکی می توان مقداری سبوس را با زرده تخم مرغ مخلوط و ۳ ساعت قبل از حمام روی سر قرار داده و داخل حمام شستشو کنید.

– ویتامین B5 موجود در آن موجب تحریک پیاز مو شده و از سفید شدن و ریزش مو جلوگیری کرده و هم چنین به مرور زمان موهای سفید را مشکی کرده و موجب رویش مجدد موها می شود.

سبوس برنج برای مو

 سبوس برنج مقادیر بالای آهن و مس دارد که به بهبود گردش خون در پوست سر کمک کرده و با تقوی فولیکول های مو باعث افزایش رشد مو می شود.

یکی از این ویتامین ها، ویتامین B5 است که موجب شوک به پیاز مو شده و از ریزش و سفید شدن آن جلوگیری میکند

از معجزه های سبوس برنج برای مو، به مرور زمان موهای سفید را به رنگ اولیه بر میگرداند و موجب رشد مجدد آن ها میشود.

برای جلوگیری از ریزش مو می توانید از دمنوش سبوس برنج استفاده کنید.

مقداری از سبوس را داخل آب بجوشانید سپس سبوس داخل آن را جدا کنید و دور بریزید.

اکنون می توانید جوشانده را به صورت چای مصرف کنید یا در هر غذای آبکی مثل سوپ بریزید و میل کنید.

جلوگیری از سفید شدن مو نیز یکی دیگر از خواص بی نظیر سبوس برنج است.

برای سیاه شدن یا جلوگیری از سفیدی زودرس موهایتان روزانه نیم سیر سبوس و لیمو عمانی را در کمی آب بجوشانید، صاف کنید و پس از دم کردن میل کنید.

آشنایی با سبوس برنج

سبوس در اصل لایه نازک و غلاف محافظ دانه برنج است که پس از فراوری از آن جدا می‌شود.

البته سبوس لایه دوم برنج به حساب می‌آید چون لایه اول آن بسیار سفت و محکم است و تقریباً ارزشی غذایی ندارد.

این غلاف محافظ دارای ارزش غذایی بسیار زیادی است و از زمان‌های قدیم نقش ویژه‌ای در مباحث پزشکی و طب سنتی داشته و برای اهداف مختلفی تجویز شده است.

زمانی که لایه محافظ و خارجی از برنج جدا می‌شود تقریباً تمامی ارزش غذایی برنج از دست می‌رود و سبوس برنج سرشار از ویتامین‌ها مختلف خواهد بود.

به عبارت دیگر سبوس برنج به پوسته خارجی، جنین، لایه آلرون و سلول‌های خارجی چسبیده به آندوسپرم نشاسته‌ای دانه برنج گفته می شود که حاوی مقادیر بالای مواد مغذی بوده و به درمان دیابت کمک می کند.

فشار خون بالا را کاهش می دهد و از سرطان معده و روده بزرگ پیشگیری می کند.

به لایه های خارجی دانه برنج که به رنگ قهوه ای هستند سبوس برنج گفته میشود

اطلاعات و توضیحات بیشتر و کاملتر در باره سبوسبرنج قهوه ای را در لینک زیر بیشتر مطالعه نمایید : خواص درمانی سبوس لایه دوم برنج قهوه ای (قاتل دیابت ، جلوگیری از ریزش مو، لاغر کننده و…)

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *